Xerrada debat sobre les notícies d’extremadreta

Publicat per admin el

Arran de la creació de l’organització VOX Garrotxa, que empara l’extremadreta a la comarca, diversos col·lectius amenaçats per aquesta ideologia prenem mesures per combatre el discurs d’odi i defensar els drets humans de tothom.

Amb aquest objectiu, l’Associació Alliberem-nos i UCFR Garrotxa realitzarà una xerrada-debat dirigida a periodistes de la comarca. La data està per confirmar i de moment compta amb el suport de Ràdio Olot, Olot Televisió, el Punt, l’Avui, Nació Garrotxa i La Comarca.

En aquesta activitat es pretén obrir un espai de debat entre periodistes de la comarca sobre com hauria de ser el tractament de les notícies per no afavorir el discurs de l’extremadreta.

L’activitat serà produïda pel col·lectiu de periodistes SomAtents i es finançarà a través de la partida de l’Ajuntament d’Olot destinada a entitats socials de la Garrotxa.

L’activitat pren com a referència la xerrada que es va dur a terme a Barcelona amb el títol “La ultradreta nostra de cada dia”, que recull l’article “L’extrema dreta als mitjans: qüestionar-la, desmentir-la o comprar-li el relat?” de l’Observatori Crític de Mitjans.

Categories: Notícies