Tramitar la baixa a Alliberem-nos

Avís per a menors de 16 anys ×

No es poden recollir les teves dades personals sense el consentiment de les teves responsables legals. Envia’ns un correu electrònic a alliberemnos@gmail.com, i et facilitarem els tràmits perquè puguis ser sòcia. Moltes gràcies!

Sol·licitud de baixa

Dades personals


Consentiment per conservar dades personals

Si prems la casella següent, conservarem la teva adreça de correu electrònic en una llista per seguir enviant-te el butlletí de notícies:

Si prems la casella següent, conservarem el teu número de sòci/a, la data d'alta i baixa, el teu nom i cognoms al llibre de socis, perquè consti que has estat a l'associació i també per si un dia decideixes tornar mantenir el número de sòci/a:

Tractament de les teves dades personals

Informació bàsica sobre protecció de dades
Persona responsable Associació Alliberem-nos
Dades que proporciones Nom, cognoms i adreça de correu electrònic
Finalitat Identificar-te personalment, per tal de poder tramitar la teva baixa a l'Associació Alliberem-nos i eliminar o conservar les teves dades dels fitxers de l’associació. També contactar amb tu per a comunicar-te la baixa definitiva.
Legitimació Consentiment de l'interessat
Persones destinatàries Les dades que ens proporciones seran tractades i utilitzades per la Junta Directiva de l’associació per a donar compliment a les finalitats que ens has autoritzat. Rebràs una còpia de la sol·licitud amb les dades personals que has introduït en aquest formulari a la teva adreça de correu electrònic.
Drets Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'expliquen a la informació addicional. Podeu consultar més informació sobre la política de privacitat: https://alliberemnos.cat/privadesa/
Procedència De la persona interessada


Acceptació de les bases legals

Introdueix aquest codi: captcha


Rebràs una còpia automàtica de la sol·licitud al teu correu electrònic.