Avís legal

Dades de l’entitat

El titular del domini web alliberemnos.cat és l’Associació Alliberem-nos, CIF G-64876840, amb seu al passeig de Blay 6 d’Olot (17800). L’Associació Alliberem-nos té el número 63011 en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya. Correu de contacte: alliberemnos@gmail.com.

Sobre l’accés, l’ús i els continguts

L’accés i/o l’ús del portal de l’Associació Alliberem-nos atribueix la condició de PERSONA USUÀRIA, que accepta, des d’aquest accés o ús, les condicions reflectides aquí.

El portal de l’Associació Alliberem-nos proporciona accés a informacions i serveis («continguts») alguns de quals permeten comentaris. La persona usuària assumeix la seva responsabilitat en l’ús del portal i es compromet a no utilitzar el continguts o la plataforma de forma contraria als usos comunament acceptats o de manera que es vulneri el respecte a la dignitat de les persones.

En cap cas, els noms de persones o les persones que apareixen en les imatges del portal suposa necessàriament una orientació sexual, identitat de gènere o diferència del desenvolupament sexual LGBTI de la persona esmentada.

Responsabilitats

L’Associació Alliberem-nos no és responsable de les opinions que les persones usuàries expressin a través de les eines de participació del portal.

El portal inclou enllaços a llocs pertanyents i gestionats per tercers amb l’objecte de facilitar l’accés a informacions disponibles a Internet d’interès per als objectius de la nostre entitat, però no és fa responsable d’aquests continguts.

L’Associació Alliberem-nos no pot garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Llicència d’autoria

Els continguts publicats en els espais de alliberemnos.cat estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya de Creative Commons, que permet la copia i la distribució així com la creació de treballs derivats sempre que no se’n faci un ús comercial, que es reconegui l’autoria de l’obra (l’entitat i l’origen publicació), o per finalitats contràries a la promoció dels valors d’igualtat, respecte a la diversitat afectiva i sexual, civisme i solidaritat.

El portal conté materials i continguts de terceres parts, que estan subjectes a la seva pròpia llicència, que pot ser més restrictiva.

Per tal de preservar els possibles drets de propietat intel·lectual, en el cas que qualsevol persona usuària o una tercera part consideri que s’ha produït una vulneració dels legítims drets en la introducció d’un contingut determinat en el Web, us preguem que ens ho notifiqueu, per correu electrònic a l’adreça alliberemnos@protonmail.com.

Vigència

L’Associació Alliberem-nos es reserva el dret a modificar o actualitzar en qualsevol moment les condicions descrites. Les noves condicions serien efectives a partir del moment de la publicació en el portal.