Associa’t a Alliberem-nos

Avís per a menors de 16 anys ×

No es poden recollir les teves dades personals sense el consentiment de les teves responsables legals. Envia’ns un correu electrònic a alliberemnos@gmail.com, i et facilitarem els tràmits perquè puguis ser sòcia. Moltes gràcies!

Per què associar-te

 • Coneixeràs persones, trobaràs suport i empatia.
 • T’apoderaràs, seràs més resistent a la discriminació i milloraràs la teva acceptació personal.
 • Fomentaràs l’acceptació de la diversitat afectiva, sexual i de gènere en la societat garrotxina.

Què implica associar-te

 • Pots participar en les activitats i en la seva organització.
 • Pots prendre part de les decisions i elegir els llocs de representació de l’associació.
 • Pagar les quotes o altres aportacions econòmiques que es pactin a l’associació.

Llegeix tots els drets i deures de les persones associades als estatuts.

Requisits per associar-te

 1. Tenir interès en les finalitats de l’associació.
 2. Assistir a l’Assemblea General.
 3. Tenir capacitat d’obrar.
 4. Comprometre’t a no mantenir actituds discriminatòries.
 5. Presentar la sol·licitud d’alta a la Junta d’Alliberem-nos a través del formulari que tens a continuació.

Sol·licitud d’alta

Dades personals


Si vols que incloguem la teva adreça de correu electrònic en una llista per rebre de manera automàtica informació sobre les activitats que organitza l'associació, marca la casella següent per donar-ne el teu consentiment:

Escriu el teu número de telèfon si vols formar part del grup de whatsapp de l'associació. Tingues en compte que la resta de persones del grup podran veure el teu número de telèfon i el teu nom de perfil, i que els missatges que hi escrius són públics per qualsevol membre del grup. Per accedir als serveis de Whatsapp, prèviament has d'acceptar la seva política de privacitat.

En cas que vulguis entrar al grup de whatsapp, marca la casella següent per donar-ne el teu consentiment:

Quota anual

La quota és de 20 euros anuals per majors d'edat. Es tracta d'una font de finançament fonamental per l'associació, ja que ens aporta independència econòmica i és molt valorada per l'administració pública quan demanem subvencions. Aquests ingressos també ens permeten pagar despeses que no són subvencionables i que són necessàries per al manteniment de l'associació.

Tractament de les teves dades personals

Informació bàsica sobre protecció de dades
Persona responsable Associació Alliberem-nos
Dades que proporciones Nom, cognoms, adreça de correu electrònic, si ets major o menor d'edat i, de manera opcional, número de telèfon. Les dades que es tracten són categoritzades com a no sensibles.
Finalitat Per a incorporar-te en el llibre de socis i en les actes de l’associació, per a convocar-te a l’Assemblea General, per a contactar amb tu i per a enviar-te informació. També, opcionalment, per a subscriure’t al butlletí de notícies i per a incorporar-te al grup de Whatsapp. En cas de formar part de la Junta Directiva, per a cedir les teves dades als registres de l'administració i als serveis que tenim contractats.
Legitimació Consentiment de l'interessat o per exigència de la llei del codi civil de Catalunya.
Persones destinatàries Rebràs una còpia de la sol·licitud amb les dades personals que has introduït en aquest formulari a la teva adreça de correu electrònic. Qualsevol persona associada tindrà accés al teu nom i cognoms, i podrà saber en quines reunions has participat. Si decideixes formar part del grup de Whatsapp, el teu telèfon i nom de perfil quedaran exposats a la resta de membres del grup. Les dades que ens proporciones seran tractades i utilitzades per la Junta Directiva de l’associació per a donar compliment a les finalitats que ens has autoritzat. Es transferiran dades a tercers països i es cediran dades a tercers.
Drets Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'expliquen a la informació addicional. Podeu consultar més informació sobre la política de privacitat: https://alliberemnos.cat/privadesa/
Procedència De la persona interessada


Acceptació de les bases legals

Pots retirar el teu consentiment pel tractament de les teves dades personals i donar-te de baixa de l'associació en qualsevol moment a través del formulari de baixa.

Introdueix aquest codi: captcha


Rebràs una còpia automàtica de la sol·licitud al teu correu electrònic.