Dissidències LGBTI+ en la ruralitat

Publicat per admin el

Com es viu ser jove LGBTI+ en un entorn rural? Es produeix un èxode rural per aquest motiu? De quina manera? En aquesta trobada escoltem de primera mà les experiències i propostes de persones joves LGBTI+ d’arreu del territori.

Es tracta de fer un estat de la qüestió sobre la diversitat afectivosexual i de gènere en entorns rurals i urbans i abordar-ho en col·lectiu. Es recolliran tant les experiències personals com l’acció directa de les entitats i associacions sobre aquesta qüestió arreu del territori.

Entre les ponents i el públic assistent, posarem de relleu aquest tema perquè creiem en la importància de poder desenvolupar el propi projecte vital allà on es vulgui i no haver de marxar-hi per patir violències.

Comptarem amb joves de les associacions Colors de Ponent (Lleida), H2O (Tarragona) i Alliberem-nos (Girona). Modera l’acte l’activista i biòleg especialitzat en gènere Zoe Garcia Castaño.

Inscripció: https://bit.ly/31i1e2M

Divendres 10 de desembre de 17.30 a 19 h. Online a través de Zoom i gratuït.

Aquesta activitat forma part del Programa d’Activitats de Feminismes, antirracismes i inclusió social. Organitza QSL en el marc del Congrés Nacional de Joventut que organitza l’Agència Catalana de Joventut.

Cartell de l'activitat dissidències LGBTI+ en la ruralitat

Categories: Activitats